Sponsor Bağlantılar mirc1
SPONSOR mirc1


Gökçe Özyol Kimdir Biyografisi


 

 

Gökçe Özyol Kimdir Biyografisi

Gökçe Özyol Kimdir Biyografisi

Filmografi

Haneler (2009)
Kış Masalı (2009) – Ömer
Gece Gündüz (2008) – Tayfur
İki Aile (2006) – Sabutay
Güvercin Uçuverdi” (2015) – Sümük Turgut
Şipşak Anadolu” (2014) – Kadir
Romantik Komedi 2: Bekarlığa Veda (2013) – Ergün
Vay Arkadaş – Manik, Tik, Dildo (2010) – Muhbir Polis
Nefes: Vatan Sağolsun (2009) – Savcı
Kötü Kedi Şerafettin (2016) – Rıfkı
No 309 (2016) – Kurtuluş Yorulmaz
Filinta (2015) – Emrullah
Şimdi Onlar Düşünsün (2014) – Pamir
Ali Ayşe’yi Seviyor (2013) – Bekir
Alemin Kıralı (2011, 2012) – Emlakçı, Kurtuluş
Yahşi Cazibe (2010-2012) – Barış
Geniş Aile (2009) – (1.sezon)
Masumlar (2009) – Tolga İnce

İki Aile dizisiyle oyunculuk hayatı başladı. Çeşitli dizi ve sinema filmlerinde oynadı.
Yahşi Cazibe dizisindeki Barış karakteriyle ünlendi.
Alemin Kıralı dizisindede konuk oyuncu olarak rol alan oyuncu son olarak Ali Ayşe’yi Seviyor dizisinde Bekir karakterini canlandırdı.
2011 yılının haziran ayında Gökçe Aytaç’la evlenmiştir.
2 Aralık 1972), Türk oyuncu. Eskişehir Anadolu Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi Çizgi Film Animasyon Bölümünü bitirmiştir.




Kategori
: Biyografiler
Yazar
: kelebek
Etiketler
:


Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?

SPONSOR mirc1